Neutrale service

In 2001 werden onder Libéma Exploitatie BV enkele projecten in de wielersport opgezet. Het Neutrale Service Team van Shimano was één van die projecten die, naast evenementenorganisatie, sponsorbegeleiding en relatiemarketing-activiteiten, door Libéma Profcycling zijn ontwikkeld.

Het Neutrale Service Team heeft vanaf 2001 inmiddels, tot volle tevredenheid van de renners en organisatoren, tal van wedstrijden begeleid. Zo verzorgen we jaarlijks de service bij onder andere de Omloop het Nieuwsblad, de Ronde van Vlaanderen, de Amstel Gold Race, de Tour of Norway, de Eneco Benelux Tour, de Vattenfall Cyclassics Hamburg, de wegwedstrijden van het WK (Lissabon, Zolder, Hamilton, Madrid, Salzburg, Stuttgart, Varese, Mendrisio, Geelong, Kopenhagen, Valkenburg, Florence), en ook bij de Olympische wegwedstrijden in Athene, Peking en Londen verzorgden we de neutrale service.

Het Neutrale Service Team van Shimano verzorgt bij de wielerwedstrijden de Neutrale Service met haar SKODA wagens en Kawasaki motoren. De neutrale voertuigen zijn toegerust met fietsen en Shimano wielen – onderdelen waardoor we alle coureurs hulp kunnen bieden.

De meeste topteams rijden met Shimano onderdelen, maar ook renners die met andere onderdelen rijden kunnen we helpen met Shimano producten. Het Neutrale Service Team bestaat uit professionele begeleiders: elke auto wordt bemand door een zeer ervaren chauffeur en een vakbekwame mecanicien. Met ons team kunnen we alle wielerploegen in de wedstrijd de garantie bieden voor optimale hulp in minimale tijd.

Naast coureurs en ploegen zijn ook de organisatoren gebaat bij een professioneel werkend neutraal team. De veiligheid in de wedstrijd wordt ermee bevorderd: ploegleiders hoeven minder renners te passeren en de ervaring van ons team neutraliseert de gevaarlijke momenten in de koers, wat ook weer belangrijk is voor een gunstig juryrapport!

Mocht u gebruik willen maken van de diensten van het Neutrale Service Team tijdens uw wedstrijd, aarzel dan niet om contact op te nemen via ons aanvraagformulier. Ook voor andere vragen of informatie kunt u ons uiteraard benaderen via de contactgegevens op onze site.

Top